Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde tatt av mobil isbane på bryne på kveldstid

Prosjektfakta

200m² mobil isbane (10×20 meter)
Inkludert skøyter, hjelpepingviner, benker og beskyttende tak

Utfordringen

Bryne Sentrum har tradisjonelt engasjert lokalsamfunnet gjennom installasjon av en mobil isbane. Utfordringen i 2021 var å utvide banen og inkludere ytterligere fasiliteter som tak, for å sikre en bedre brukeropplevelse uansett værforhold.

Glade jenter med skøyter på en av våre mobile isbaner

Løsningen

Energy Rent leverte og installerte en 10×20 meter mobil isbane komplett med nødvendig kjøleinfrastruktur for å opprettholde iskvaliteten. Tilleggsutstyr inkluderte skøyter, hjelpepingviner for barn, benker for tilskuere og et robust taksystem for å beskytte mot vær og vind. Disse tilleggene ble designet for å forbedre sikkerheten og komforten for skøyteløpere og publikum.

Bilde tatt under opprigging av vår mobile isbane i Bryne

Resultatet

Den forbedrede og utvidede isbanen ble raskt et populært samlingspunkt i Bryne Sentrum, tiltrekker seg familier og skøyteentusiaster. Taket over isbanen sikret at aktiviteten kunne fortsette selv under ugunstige værforhold, noe som økte bruken og besøkstiden på stedet. Dette bidro til å stimulere lokal økonomi og fremmet Bryne som en attraktiv vinterdestinasjon.

Bilde av at kjølemaksin til mobil isbane blir heiset inn på området

Energy Rent har igjen levert en fantastisk vinterattraksjon for Bryne Sentrum. Den utvidede isbanen og de nye fasilitetene har gjort dette til en vinterfavoritt for både lokale innbyggere og besøkende.

- Arrangementskoordinator, Bryne Sentrum

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.