Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Kjøling av serverrom

Prosjektfakta

2 x KM7 splitt mobile kjøleuniter
Effektiv varmeavledning og kondenskontroll via modifisert vindussystem

Utfordringen

En kunde sto overfor en kritisk situasjon der serverrommet deres raskt oppnådde høye temperaturer som truet med å overopphete serverne. Dette skapte en presserende risiko for datasvikt og driftsstans, noe som kunne føre til betydelige tap for virksomheten.

Kjøling av serverrom med utstyr fra Energy Rent

Løsningen

For å adressere kjølebehovet umiddelbart, leverte og installerte Energy Rent to KM7 splitt mobile kjøleuniter, hver med en kapasitet til å produsere rundt 7 kW kjøling. Enheter ble effektivt plassert og kondensatorene ble installert i et vindu i naborommet gjennom et tilpasset system for å sikre optimal varmeavledning og kondenskontroll.

Service på leieutstyr fra Energy Rent AS

Resultatet

Den mobile kjøleløsningen sørget for å raskt senke temperaturen i serverrommet, noe som forhindret overoppheting av kritisk infrastruktur. Med stabil og pålitelig kjøling i drift, kunne kunden opprettholde kontinuerlig serveroperasjon uten avbrudd eller skade, sikrende dataintegritet og driftskontinuitet.

Bilde av vifte som kjøler ned serverrom med utstyr fra Energy Rent

Energy Rent sitt raske respons og effektive mobil kjøleløsning reddet oss fra potensielt katastrofale serverfeil. Takket være deres innsats, kunne vi fortsette våre operasjoner uten avbrudd under en kritisk periode.

- Direktør

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.