Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av fasaden på en skolebyggning

Prosjektfakta

Mobil kjølemaskin med høy kapasitet
Rask installasjon og integrasjon med eksisterende systemer
Kontinuerlig drift og kundebehag sikret under rehabilitering

Utfordringen

Sørlandssenteret gjennomgikk omfattende rehabiliteringsarbeider, noe som påvirket det faste kjøleanleggets funksjonalitet. Det var avgjørende å finne en midlertidig kjøleløsning som kunne håndtere senterets store areal uten å forstyrre daglig drift eller kundekomfort.

Bilde av mobil kjølecontainer plassert opp hos en av våre kunder.

Løsningen

For å møte behovet for pålitelig og kontinuerlig kjøling leide Energy Rent ut en mobil kjølemaskin med tilstrekkelig kapasitet til å dekke hele senterets areal. Denne løsningen ble raskt implementert for å sikre minimal forstyrrelse for butikker og kunder. Utstyret ble strategisk plassert og integrert med eksisterende ventilasjonssystemer for å maksimere effektiviteten.

40037-chiller-km-1200-cool-mq

Resultatet

Den mobile kjølemaskinen sørget for at temperaturen i Sørlandssenteret ble holdt behagelig, noe som var avgjørende for å opprettholde en god kundeopplevelse og sikker drift av butikkene. Resultatet var at senteret kunne fortsette å operere effektivt og uten avbrudd eller ubehag for besøkende, til tross for pågående byggearbeider.

Produktbilde av kilfrost cooltrans plus 25

Energy Rent sørget for at våre kunder og ansatte kunne nyte et komfortabelt miljø selv under omfattende renoveringer. Deres mobil kjølemaskin var en livredder for vår daglige drift.

- Fasilitetsforvalter, Sørlandssenteret

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.