Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Kjøling av forskningsstasjon

Prosjektfakta

Skreddersydd kjøleanlegg for presis nedkjøling av gass

Utfordringen

Forskningsstasjonen trengte et spesialisert kjøleanlegg for å kontrollere temperaturen av gass brukt i vitenskapelige eksperimenter. Det var kritisk at kjøleanlegget kunne levere presis og pålitelig kjøling for å sikre nøyaktighet i forskningsdataene og opprettholde integriteten til de sensitive eksperimentene.

Kjølecontainer avbildet i aksjon montert opp hos kunde

Løsningen

Energy Rent designet og installerte et kjøleanlegg som var optimalisert for nedkjøling av gasser til nøyaktige temperaturer kreves for forskningsformål. Anlegget ble skreddersydd for å møte de strenge kravene til temperaturkontroll og effektivitet, og sikret at gassen kunne kjøles ned raskt og opprettholdes ved en konstant lav temperatur.

Mobil kjøler plassert hos kunde

Resultatet

Det installerte kjøleanlegget forbedret signifikant kvaliteten på forskningsarbeidet ved å tilby stabil og kontrollerbar kjøling. Dette muliggjorde at forskerne kunne utføre eksperimenter under ideelle termiske forhold, noe som førte til mer pålitelige resultater og økte muligheter for vitenskapelige gjennombrudd.

Produktbilde av kilfrost cooltrans plus 25

Energy Rents skreddersydde kjøleanlegg har vært en game-changer for våre eksperimenter. De har levert en løsning som ikke bare er effektiv, men også ekstremt pålitelig, noe som er avgjørende for vår forskning.

- Daglig leder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.