Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
kjøling med mobil kjølemaskin fra Energy Rent

Prosjektfakta

2 x 2170kW kjølemaksiner
Integrert med pumpesentral

Utfordringen

Kunden stod overfor en regulatorisk endring som forbød bruk av byvann til kjøleformål, noe som nødvendiggjorde en rask og effektiv omstilling til et alternativt kjølesystem for å opprettholde drift uten avbrudd.

Produktbilde av mobil fyrkjel 325kW

Løsningen

Energy Rent leverte to kjølemaskiner hver på 2170kW, som ble koblet til kundens anlegg via en nyinstallert pumpesentral. Dette systemet ble designet for å tilby en høyeffektiv kjøleløsning som fullstendig erstattet behovet for byvann, og sikret at overgangen var sømløs uten å påvirke kundens daglige operasjoner.

Produktbilde av en rt-50-rooftop-ll

Resultatet

De nye kjølemaskinene sikret en umiddelbar og effektiv løsning på forbudet mot bruk av byvann, og opprettholdt nødvendig kjølekapasitet for kundens anlegg. Løsningen var ikke bare i tråd med nye miljøreguleringer, men tilbød også en mer energieffektiv og kostnadseffektiv metode for kjøling sammenlignet med den tidligere metoden.

Pumpeenhet, produktbilde som visen en pumpe.

Takket være Energy Rent kunne vi raskt tilpasse oss de nye reguleringene uten å forstyrre vår daglige drift. Deres løsning med de kraftige kjølemaskinene og pumpesentralen sikret at vi fortsatt kunne opprettholde optimal kjølekapasitet.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.