Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Oppdrett oppvarming

Prosjektfakta

Utfordringen

En kunde i oppdrettsbransjen hadde behov for en effektiv oppvarming av deres oppdrettsanlegg. Utfordringen bestod i å finne og implementere en løsning som kunne sikre optimal drift og effektiv oppvarming av vannet i oppdrettsanlegget.

Effektiv oppvarming oppdrett

Løsningen

Energy Rent leverte nylig en avansert og effektiv varmemaskin til kunden i oppdrettsbransjen. Løsningen ble utviklet med fokus på både kvalitet og teknologisk fremskritt for å møte kundens spesifikke behov. Varmemaskinen sikrer optimal drift og effektiv oppvarming av vannet i oppdrettsanlegget.

Fossilfri vannbåren varme til oppvarming

Resultatet

Takket være Energy Rents avanserte varmeløsning kan kunden oppnå optimal drift og effektiv oppvarming av vannet i oppdrettsanlegget. Den avanserte teknologien og fokuset på kvalitet i løsningen sikrer at kundens oppdrettsanlegg fungerer optimalt og opprettholder de nødvendige forholdene for oppdrett. Kunden er svært fornøyd med den leverte varmemaskinen fra Energy Rent, som oppfyller deres krav til effektivitet og teknologisk fremskritt. Løsningen bidrar til å sikre vellykket drift og optimale oppdrettsforhold.

varme oppdrett

Energy Rent leverte et avansert varmeanlegg til vårt oppdrettsanlegg. Løsningen er både effektiv og teknologisk fremskrittlig, og sikrer optimal drift og oppvarming av vannet i anlegget. Vi er svært fornøyd med den kvaliteten og service vi har fått fra Energy Rent, og vil anbefale dem til andre i bransjen.

- Produksjonssjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.