Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
2500kW varmesentral montert opp hos kunde

Prosjektfakta

2500kW varmesentral
Opprettholdelse av vanntemperatur på ca. 28 grader Celsius
Nøyaktig simulering av driftsbelastninger for testing av kjøleanlegg

Utfordringen

Kunden trengte å utføre tester på sin egen kjølemaskin for å sikre at den fungerte effektivt under realistiske driftsforhold. Utfordringen lå i å skape en kontrollert miljø som nøyaktig etterlignet de normale driftsbelastningene kjølemaskinen ville oppleve.

Produktbilde som illustrere varemecontainer 2500

Løsningen

Energy Rent installerte en 2500kW varmesentral som var i stand til å produsere og opprettholde vanntemperaturen på omtrent 28 grader Celsius. Dette var nødvendig for å teste kjølemaskinens kapasitet og effektivitet under betingelser som etterlignet de den ville møte i et faktisk driftsmiljø. Dette gjorde det mulig for kunden å evaluere kjølemaskinens ytelse og gjøre nødvendige justeringer.

Produktbilde som illustrere hvordan en varmesentral er bygget opp inni containeren

Resultatet

Ved hjelp av varmesentralen klarte kunden å utføre omfattende tester på kjølemaskinen, noe som bekreftet dens effektivitet og driftssikkerhet under forventede driftsforhold. Dette sikret at kjølemaskinen var optimalisert for ytelse før den ble tatt i bruk i større skala, og reduserte risikoen for driftsavbrudd eller ineffektivitet.

Container varme

Energy Rent spilte en kritisk rolle i testingen av vår kjølemaskin ved å levere en kraftig varmesentral som kunne etterligne de reelle driftsforholdene nøye. Dette var avgjørende for vår suksess i å finjustere maskinen før faktisk implementering.

- Driftsingeniør

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.