Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av tre varmevekslere som står på rekke

Prosjektfakta

2500kW varmesentral brukt til å simulere driftsbelastning
Varmeveksler

Utfordringen

Kunden hadde behov for å verifisere ytelsen til sin kjølemaskin under betingelser som etterlignet de faktiske belastningene den ville håndtere i drift. Det var viktig å sikre at kjølemaskinen kunne operere effektivt og stabilt under forventede belastningsnivåer for å unngå fremtidige driftsproblemer.

Vår teknikker som monterer opp varmevekslere

Løsningen

Energy Rent installerte en 2500kW varmesentral som kunne simulere den normale driftsbelastningen til kundens anlegg. Dette systemet var avgjørende for å skape realistiske testforhold og sikre at kjølemaskinen ble grundig evaluert under kontrollerte, men utfordrende, betingelser.

Utleie av mobil varmeveksler til industri

Resultatet

Ved å bruke varmesentralen til å simulere anleggsbelastninger, kunne kunden utføre omfattende tester som bekreftet at kjølemaskinen oppfylte alle ytelsesspesifikasjoner. Dette ga kunden trygghet om at kjølemaskinen ville være pålitelig og effektiv i sitt tenkte driftsmiljø, og minimerte risikoen for ytelsesproblemer i fremtiden.

montering av varmeveksler hos kunde

Energy Rent's 2500kW varmesentral var essensiell for å utføre de nødvendige testene på vår kjølemaskin. Deres utstyr og støtte gjorde det mulig for oss å bekrefte maskinens pålitelighet under simulerte driftsforhold.

- Teknisk sjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.