Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av fjellgruve, datarom

Prosjektfakta

400 kW mobilt kjøleanlegg
Inkluderte buffertank, pumper, transformator, og varmeoverføringsvæske

Utfordringen

I forbindelse med testing og optimalisering av datahaller hos Norges største mediehus var det behov for en kraftig og pålitelig kjøleløsning. Utfordringen lå i å levere tilstrekkelig kjøling for å håndtere varme generert av høyytelses datautstyr, for å unngå overoppheting og potensiell skade på sensitivt utstyr.

Pumpeenhet, produktbilde som visen en pumpe.

Løsningen

Energy Rent leverte et mobilt kjøleanlegg bestående av en 400 kW kjølemaskin, inkludert nødvendig tilbehør som buffertank, pumper, transformator og varmeoverføringsvæske. Dette systemet ble spesifikt satt opp for å møte de unike kravene i datahallene, og sikret effektiv varmeavledning under kritiske testfaser.

Produktbilde av chiller km 50

Resultatet

Det mobile kjøleanlegget sørget for at alle datahaller opprettholdt ideelle driftstemperaturer gjennom hele testperioden. Dette bidro til å minimere risiko for overoppheting og potensiell nedetid, og sikret at alle tester kunne utføres uten forstyrrelser eller tekniske problemer, noe som var kritisk for både NRK og TV2s operative krav.

datasenter kjøling

Med Energy Rents mobile kjøleanlegg kunne vi gjennomføre nødvendige tester i våre datahaller uten risiko for overoppheting. Deres effektive løsning var avgjørende for å opprettholde vår drift under kritiske testfaser.

- Teknisk sjef, Mediehus

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.