Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde som viser en oljeplattform og en supplybåt

Prosjektfakta

KM100 mobil kjølemaskin
HE400 mobil varmeveksler
Komplett leveranse av kabler, slanger og flenser

Utfordringen

Under en kritisk testfase ble en offshorekompressor utsatt for intense belastninger, noe som genererte betydelig overskuddsvarme. Det var avgjørende å finne en løsning som kunne kjøle ned denne varmen effektivt for å unngå overoppheting og potensiell skade på utstyret, samtidig som det sikret sikkerheten og integriteten til testprosedyrene.

Nærbilde av varmeveksler tatt på lager hos Energy Rent

Løsningen

Energy Rent leide ut en KM100 mobil kjølemaskin sammen med en HE400 mobil varmeveksler for å takle denne utfordringen. Disse enhetene ble strategisk valgt for deres kapasitet til å håndtere store mengder varme og ble raskt implementert på stedet. Alt nødvendig tilbehør som kabler, slanger og flenser ble også levert for å sikre en sømløs integrasjon med eksisterende offshoreinfrastruktur.

Kjøling

Resultatet

Den mobile kjøleløsningen fungerte optimalt under testfasen, og kontrollerte effektivt temperaturen ved å fjerne overskuddsvarme. Dette sikret at offshorekompressoren kunne operere under trygge forhold uten risiko for overoppheting. Resultatet var en vellykket testperiode hvor alle ytelsesparametere ble oppnådd uten komplikasjoner.

Utleie kjølemaskin, produktbilde

Energy Rent sørget for at vår offshorekompressor ble effektivt nedkjølt under en avgjørende testperiode. Deres raske levering og teknisk støtte var uvurderlig for å sikre en vellykket og trygg testing.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.