Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Montert kjøle enhet på taket hos kunde. Kjøling av kontrobygg

Prosjektfakta

400kW kjølemaskin
Buffertank, pumper, transformator og varmeoverføringsvæske

Utfordringen

Et kontorbygg skulle gjennomgå omfattende renoveringer som påvirket det eksisterende klimaanlegget. Det var nødvendig å finne en løsning for å sikre at de ansatte fortsatt kunne arbeide i komfortable temperaturer, uten å forstyrre den daglige driften av virksomheten.

Pumpe med monterte slanger hos kunde

Løsningen

Energy Rent leverte en 400kW kjølemaskin komplett med buffertank, pumper, transformator og varmeoverføringvæske. Denne løsningen ble valgt for å gi tilstrekkelig kjøling til hele bygningen. Utstyret ble raskt installert for å minimere forstyrrelser, og det ble satt opp på en slik måte at det kunne integreres sømløst med kontorbyggets eksisterende infrastruktur.

Utleie kjølemaskin, produktbilde

Resultatet

Med det midlertidige kjøleanlegget på plass, kunne de ansatte i kontorbygget fortsette sitt arbeid uten ubehag eller avbrudd forårsaket av høye temperaturer. Dette bidro til å opprettholde produktivitet og trivsel i arbeidsmiljøet. Energiløsningen viste seg å være både effektiv og pålitelig, og sikret en kontinuerlig og stabil kjølekapasitet under hele renoveringsperioden.

Pumpe og slanger i aksjon på prosjekt hos kunde

Vi satte stor pris på Energy Rent sin evne til raskt å implementere en effektiv kjøleløsning som gjorde at våre ansatte kunne fortsette å jobbe komfortabelt gjennom en omfattende renoveringsperiode. Deres profesjonalitet og oppmerksomhet på detaljer var avgjørende for prosjektets suksess.

- Daglig leder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.