Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av ett sykehus

Prosjektfakta

500kW tørrkjøler med frikjøling
500kW varmeveksler
Komplett sett med pumper, slanger og varmeoverføringsvæsker

Utfordringen

Et større sykehus sto overfor utfordringen med å opprettholde nødvendig kjølekapasitet under en kritisk ombyggingsperiode. Det var essensielt å finne en løsning som kunne integreres uten å forstyrre sykehusets daglige drift, spesielt med tanke på at mange av sykehusets funksjoner er avhengige av stabil og kontinuerlig kjøling.

Kjølecontainer avbildet i aksjon montert opp hos kunde

Løsningen

Energy Rent leverte og installerte en 500kW tørrkjøler kombinert med en 500kW varmeveksler, inkludert nødvendige pumper, slanger og varmeoverføringsvæske. Dette mobile kjøleanlegget benyttet frikjølingsteknologi for å tilby en energieffektiv løsning som enkelt kunne integreres i sykehusets eksisterende infrastruktur uten større endringer eller avbrytelser.

Utleie kjølemaskin, produktbilde

Resultatet

Med det midlertidige kjøleanlegget på plass, kunne sykehuset fortsette å levere sine viktige helsetjenester uten avbrudd. Den pålitelige og effektive kjølingen sørget for at alle kritiske medisinske enheter og områder, som operasjonssaler og lagringsfasiliteter for medisiner, ble opprettholdt på nødvendige temperaturer. Dette sikret pasientsikkerheten og servicekvaliteten gjennom hele ombyggingsperioden.

Tørrkjøler - oppmontert tørrkjøler på tak hos kunde

Under vår omfattende ombygging var det kritisk for oss å opprettholde stabil og pålitelig kjøling. Energy Rent's midlertidige kjøleanlegg var nøkkelen til å sikre at våre medisinske fasiliteter forble operative og trygge. Vi er svært takknemlige for deres raske respons og effektive løsning.

- Driftsdirektør, Sykehuset

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.