Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Transport-av-kjolemaskin

Prosjektfakta

KM100 kjølemaskin
Integrert med eksisterende infrastruktur for optimal effektivitet
Rask installasjon og pålitelig drift under hendelsen

Utfordringen

Landemerket i Bergen, et viktig kulturelt og historisk sted, stod overfor en utfordring med å opprettholde en behagelig temperatur under en stor planlagt hendelse. Det var nødvendig med en pålitelig og kraftig kjøleløsning for å håndtere det store antallet besøkende og sikre komforten til alle gjestene.

Klargjøring av egen kjølemaskin før leveranse til kunde

Løsningen

Energy Rent leverte en KM100 kjølemaskin, en 100kW isvannsmaskin som tilbyr frikjøling for å maksimere energieffektivitet. Maskinen ble installert for å sørge for optimal kjøling av stedet. Denne enheten ble valgt spesielt for sin evne til å håndtere store kjølekrav og ble integrert med landemerkets eksisterende infrastruktur for å gi effektiv temperaturkontroll under hendelsen.

Utleie kjølemaskin, produktbilde

Resultatet

Den mobile kjølemaskinen sørget for at landemerket opprettholdt en ideell temperatur gjennom hele hendelsen, noe som bidro til en behagelig opplevelse for alle besøkende. Den effektive kjølingen spilte en kritisk rolle i å gjøre arrangementet vellykket, og ga en bekymringsfri løsning for arrangørene når det gjaldt klimakontroll.

Bilde av mobil nødkjøling på lastebil

Takket være Energy Rent kunne vi opprettholde perfekte temperaturer under vår store hendelse i landemerket. Deres mobil kjølemaskin og tekniske støtte var helt avgjørende for å sikre at alt gikk glatt.

- Eventkoordinator

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.