Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Utleie av mobil ventilasjon på lokasjon

Prosjektfakta

Mobile varmepumper og tilpasset distribusjonsnett
Direkte kjøling av elektriske motorer i en produksjonsinnstilling

Utfordringen

En industribedrift sto overfor et kritisk problem med overoppheting av elektriske motorer som ble brukt i deres produksjonslinje. Denne overopphetingen truet med å redusere effektiviteten og potensielt føre til motorfeil, noe som kunne resultere i kostbare nedetider og produksjonsstans.

Produktbilde av luftslange 500mm

Løsningen

Energy Rent svarte på dette behovet ved å levere mobile varmepumper sammen med et skreddersydd distribusjonsnett for å kjøle ned motorerne effektivt. Dette systemet ble designet for å passe inn i industribedriftens eksisterende infrastruktur og sørget for rask, pålitelig og effektiv kjøling, noe som var avgjørende for å opprettholde kontinuerlig produksjon.

Bilde av opp montert ventilasjonsutstyr hos kunde

Resultatet

De mobile varmepumpene og distribusjonsnettet fra Energy Rent sikret at motortemperaturene ble holdt innenfor trygge driftsgrenser, og forhindret dermed overoppheting. Dette tillot industribedriften å fortsette sin produksjon uten avbrudd, og reduserte risikoen for kostbar utstyrsfeil og produksjonsstans.

Mobilt ventilasjonsanlegg

Energy Rent leverte en nøkkelferdig løsning som raskt løste våre problemer med overoppheting. Deres mobile varmepumper og distribusjonsnett var perfekt tilpasset våre behov, og sørget for at vår produksjon kunne fortsette uhindret.

- CEO

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.