Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av fasaden på en skolebyggning

Prosjektfakta

600kW mobil varmesentral
Rask tilkobling til eksisterende varmesystem
Minimal forstyrelse av skolens daglige drift

Utfordringen

En skole gjennomgikk en omfattende rehabilitering som påvirket det eksisterende varmesystemet, noe som krevde en midlertidig, men likevel effektiv oppvarmingsløsning. Det var kritisk å finne en løsning som kunne levere pålitelig varme til hele bygningen uten å forstyrre den daglige undervisningen.

Nærbilde tatt fra inni containeren til en mobil varmesentral brukt til oppvarming av skolebygg.

Løsningen

Energy Rent leverte en mobil varmesentral på 600kW som raskt kunne kobles til skolens eksisterende varmesystem. Denne løsningen ble implementert uten større ombygginger, og sikret en jevn og behagelig temperatur i klasserommene og andre skolefasiliteter.

Container varme

Resultatet

Den mobile varmesentralen sikret at elever og lærere hadde et varmt og behagelig læringsmiljø gjennom hele rehabiliteringsperioden. Ingen undervisningstid gikk tapt, og skolen kunne opprettholde normal drift. Dette bidro til å minimere stress for både elever og ansatte og opprettholde skolens pedagogiske standarder.

Produktbilde som illustrere hvordan en varmesentral er bygget opp inni containeren

Takket være Energy Rent kunne vi fortsette å tilby våre elever og lærere et varmt og innbydende læringsmiljø selv under omfattende oppussingsarbeider. Deres mobile varmesentral var en perfekt løsning for oss i en kritisk periode.

- Rektor

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.