Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en lastebil som heiser på plass en varmesentral til bruk på trevirke

Prosjektfakta

2500kW mobil fjernvarmesentral

Utfordringen

En kunde i trevareindustrien trengte en effektiv og pålitelig løsning for å tørke store mengder trevirke. Det var viktig med en løsning som kunne levere høy varmeeffektivitet for å sikre jevn og rask tørking, noe som er essensielt for kvaliteten på det ferdige produktet.

Produktbilde som illustrere hvordan en varmesentral er bygget opp inni containeren

Løsningen

Energy Rent leverte en mobil fjernvarmesentral med en kapasitet på 2500kW, designet for å møte de høye kravene til varmeproduksjon nødvendig for industriell tørking av trevirke. Dette systemet ble spesifikt valgt for sin evne til å produsere store mengder varm luft som kunne distribueres jevnt over tørkeområdet, noe som er kritisk for å oppnå optimal tørkeprosess.

Utleie av mobile varmeanlegg

Resultatet

Den mobile varmesentralen fra Energy Rent sikret at trevirket ble tørket raskt og effektivt, noe som hjalp kunden med å opprettholde produksjonsplaner og kvalitetsstandarder. Systemets høye effektivitet og pålitelighet gjorde det mulig å oppnå ønsket fuktighetsnivå i trevirket, og bidro til å redusere både tørketid og energiforbruk.

Produktbilde som illustrere varemecontainer 2500

Energy Rents mobile fjernvarmesentral var avgjørende for vår produksjon. Deres løsning tillot oss å effektivt tørke trevirke, noe som sikret kvaliteten og effektiviteten i vår produksjonslinje.

- Produksjonsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.