Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av ett sykehus

Prosjektfakta

6 stk mobile airconditionanlegg

Utfordringen

I forbindelse med opprettelsen av spesialiserte Corona mottak ved SUS (Stavanger Universitetssykehus), oppstod det et kritisk behov for effektiv kjøling. Dette var nødvendig for å opprettholde en trygg og behagelig temperatur for både pasienter og helsepersonell, samt for å sikre optimal drift av medisinsk utstyr under pandemien.

Mobil aircondition

Løsningen

Energy Rent svarte raskt på sykehusets behov ved å levere seks mobile airconditionanlegg. Disse enhetene ble strategisk plassert i de midlertidige mottaksområdene for å effektivt regulere temperaturen. De mobile enhetene var spesielt valgt for sin evne til rask installasjon og fleksibilitet i plassering, noe som var essensielt i et sykehusmiljø.

Bilde av montert ventilasjonsanlegg hos forsvaret under midlertidig telt for covid 19 mottak

Resultatet

De mobile kjøleanleggene sørget for at temperaturen i Corona mottakene ble holdt på et optimalt nivå, noe som var avgjørende for å håndtere varmebelastningen fra både pasienter og utstyr. Dette bidro til å forbedre pasientkomforten og arbeidsforholdene for helsepersonellet, samtidig som det sikret at det medisinske utstyret fungerte under ideelle forhold.

Mobilt ventilasjonsanlegg

Med Energy Rents raske respons og effektive mobile kjøleanlegg, kunne vi sikre et trygt og komfortabelt miljø for våre COVID-19-pasienter. Deres løsninger var avgjørende for vår evne til å håndtere pandemiens utfordringer.

- Driftsleder, SUS

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.