Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Utleie av mobil varmeveksler til industri

Prosjektfakta

Mobil varmeveksler i Titan
Skreddersydd for bruk med sjøvann som kjølemedium
Effektiv og sikker testing av prosessanlegg

Utfordringen

Kunden trengte spesialiserte varmevekslere som kunne tåle korrosive effekter av sjøvann brukt som kjølemedium i deres prosessanlegg. Det var avgjørende at disse varmevekslerne var både mobile og robuste nok til å håndtere de strenge miljøkravene og samtidig opprettholde høy effektivitet i varmeoverføringsprosessen.

Produktbilde av varmeveksler he 400c

Løsningen

Energy Rent leverte mobile varmevekslere laget av titan, et materiale kjent for sin utmerkede korrosjonsbestandighet og styrke. Disse varmevekslerne ble skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til prosessanlegget og var lett å integrere og flytte rundt på anleggsområdet for forskjellige testingsscenarioer.

Nærbilde av varmeveksler tatt på lager hos Energy Rent

Resultatet

De mobile titanvarmevekslerne viste seg å være svært effektive i å håndtere de aggressive forholdene som sjøvannet presenterte, og sikret at testingen av prosessanlegget kunne gjennomføres uten problemer knyttet til utstyrets integritet. Kundens testing ble fullført med suksess, og varmevekslerne leverte kontinuerlig høy ytelse gjennom hele testperioden.

Produktbilde av mobil varmeveksler he 800

Energy Rents mobile varmevekslere i titan var avgjørende for vårt prosessanleggs testing. Deres evne til å levere tilpasset utstyr som kunne håndtere sjøvannets korrosive natur tillot oss å gjennomføre nødvendige tester uten forsinkelser eller skade på utstyret.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.