Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
leie-dampkjel

Prosjektfakta

2000 kg/h kapasitet på det mobile dampanlegget
Skreddersydd og raskt levert for å møte akutte behov

Utfordringen

Kunden sto overfor kritiske driftsutfordringer da deres eksisterende dampanlegg uventet feilet. Med et presserende behov for å opprettholde operasjonell kapasitet var en rask og effektiv løsning avgjørende for å unngå nedetid og potensielle økonomiske tap.

Bilde av mobilt dampanlegg

Løsningen

Energy Rent responderte umiddelbart på forespørselen og mobiliserte ressurser for å levere et avansert mobilt dampanlegg på 2000 kg/h innen 24 timer. Dette spesialdesignede anlegget ble tilpasset for å møte kundens spesifikke krav og ble implementert med ekspertise for å sikre sømløs integrasjon med de eksisterende systemene.

Transport av mobilt dampanlegg

Resultatet

Den raske installasjonen av det mobile dampanlegget gjenopprettet umiddelbart nødvendig dampproduksjon, og sikret at kundens operasjoner fortsatte uten signifikant avbrudd. Denne handlingen forhindret kostbare driftsstopper og bekreftet Energy Rents evne til å levere høyverdige og tilpassede løsninger under press.

Bilde innvendig av mobilt dampanlegg

Energy Rents ekstraordinære respons på vår kritiske situasjon var avgjørende. Deres evne til å raskt levere og sette opp et mobilt dampanlegg sikret at våre operasjoner fortsatte smidig. Dette var avgjørende for vår virksomhet.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.