Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Nærbilde av lim

Prosjektfakta

400kW mobilt hetoljeanlegg
Kapabel til å håndtere temperaturer opp til 280°C

Utfordringen

Kunden i limindustrien stod overfor en kritisk situasjon da deres eksisterende hetoljeanlegg uventet brøt sammen, noe som truet med å stoppe hele produksjonslinjen. Dette kunne føre til betydelige driftstap og forsinkelser i produksjonen av lim.

Mobilt hetoljenalegg

Løsningen

Energy Rent svarte raskt på kundens nødsituasjon ved å levere et komplett mobilt hetoljeanlegg med en kapasitet på 400kW, installert i en 20-fots container. Anlegget var utstyrt for å håndtere temperaturer opp til 280°C, noe som var essensielt for produksjonsprosessen av lim. Den raske implementeringen sikret minimal nedetid og opprettholdt produksjonsflyten.

Bilde av område hvor vi monterte opp hetoljeanlegget hos kunden

Resultatet

Det mobile hetoljeanlegget fra Energy Rent gjorde det mulig for kunden å fortsette produksjonen uten betydelige avbrudd. Med anleggets kapasitet til å nå høye temperaturer nødvendig for limproduksjon, ble produksjonseffektiviteten og produktkvaliteten opprettholdt, og kunden kunne unngå økonomiske tap forbundet med produksjonsstans.

Slanger som kan brukes på høye temperaturer

Energy Rents raske respons og effektive løsning reddet produksjonen vår. Deres mobile hetoljeanlegg var nøkkelen til å holde vår limproduksjon gående under kritiske forhold.

- Fabrikksjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.