Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Hetoljeanlegg transport

Prosjektfakta

Mobilt hetoljeanlegg med temperaturkapasitet opp til 280°C

Utfordringen

En såpeprodusent stod overfor en alvorlig utfordring da deres eget hetoljeanlegg, essensielt for produksjonsprosessen, brant ned. Dette truet med å stanse all produksjon, potensielt forårsake store økonomiske tap og forstyrrelser i leveransekjeden.

Mobilt hetoljenalegg

Løsningen

Energy Rent reagerte umiddelbart på nødsituasjonen ved å levere et komplett mobilt hetoljeanlegg med kapasitet til å nå temperaturer opp til 280°C. Anlegget ble installert og integrert med eksisterende produksjonsutstyr for å minimere nedetid og gjenopprette produksjonskapasiteten så raskt som mulig.

Bilde av område hvor vi monterte opp hetoljeanlegget hos kunden

Resultatet

Det mobile hetoljeanlegget sikret at produksjonen kunne fortsette uten større avbrudd etter nedbrenningen av det opprinnelige systemet. Den effektive temperaturkontrollen muliggjorde kvalitetsproduksjon av såpe, og kunden kunne opprettholde leveransene til sine kunder. Dette bidro til å minimere økonomisk tap og bevare kundetilfredsheten.

Produktbilde av mobil påfyllingsenhet du 140

Energy Rents raske levering av det mobile hetoljeanlegget var avgjørende for at vi kunne fortsette produksjonen. Deres løsning reddet oss fra potensielt katastrofale økonomiske tap.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.