Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Utstyr levert hos kunden for midlertidig kjøle oppdrag

Prosjektfakta

3 x 170 kW isvannsmaskiner
Mobile varmevekslere og pumpestasjon med buffertank

Utfordringen

Et større isbaneanlegg på Østlandet oppdaget en kritisk lekkasje i kjølerørene som truet med å sette isbanens drift ut av spill. Dette ville ikke bare forstyrre planlagte arrangementer og treninger, men også føre til betydelig økonomisk tap og skuffelse for brukerne.

Bilde av en lastebil som er lastet med utstyr fra Energy Rent

Løsningen

Energy Rent responderte umiddelbart ved å deployere tre 170 kW isvannsmaskiner, sammen med mobile varmevekslere, en mobil pumpestasjon med buffertank, og nødvendige titanvekslere og ekspansjonsutstyr. Dette mobile kjøleanlegget ble raskt satt opp for å erstatte det defekte systemet og sikre kontinuerlig og effektiv kjøling av isbanen.

Bilde av kjølemaskin som blir transportert på en lastebil

Resultatet

Med det mobile kjøleanlegget på plass, kunne isbanen raskt gjenoppta normal drift. Denne løsningen sikret at alle planlagte aktiviteter kunne fortsette som planlagt, og at isens kvalitet ble opprettholdt på høyt nivå. Dette minimerte potensielle inntektstap og bevarte isbaneanleggets omdømme blant brukere og besøkende.

 Produktbilde av system distrubusjon cd 25

Da vi stod overfor en potensiell krise med vår isbane, leverte Energy Rent en rask og effektiv løsning som tillot oss å fortsette drift uten avbrudd. Deres mobile kjøleanlegg var en redning for oss og våre kunder.

- Fasilitetsleder, Isbaneanlegg

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.