Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Medarbeider i produksjonen i kjøleanlegg

Prosjektfakta

100kW mobilt kjøleanlegg med frikjøling

Utfordringen

Et anerkjent norsk firma som selger produkter globalt, sto overfor behovet for å øke produksjonen og gjøre verktøyhåndteringen mer fleksibel. De krevde en løsning som kunne integreres raskt og effektivt uten å forstyrre den løpende produksjonen, samtidig som det var energieffektivt og pålitelig.

Mobil Chiller KM 100

Løsningen

Energy Rent responderte raskt ved å levere et 100kW mobilt kjøleanlegg utstyrt med frikjølingsteknologi, designet for å være energiøkonomisk. Dette anlegget ble valgt for å matche firmaets behov for både effektiv kjøling og energibesparelse. Installasjonen ble utført med minimal forstyrrelse for den daglige driften, noe som sikret en sømløs integrasjon i eksisterende produksjonslinjer.

Bilde som viser en kjølemaskin som blir lastet av med frakt.

Resultatet

Med det nye mobile kjøleanlegget kunne firmaet ikke bare øke sin produksjonskapasitet, men også forbedre fleksibiliteten i håndteringen av produksjonsverktøy. Dette førte til en mer effektiv produksjonsflyt og bedre produktkvalitet, samtidig som energiforbruket ble holdt på et minimum. Firmaet opplevde ingen driftsavbrudd under integrasjonen, og kunne fortsette å levere produkter til det globale markedet uten forsinkelser.

Mobil Chiller KM 100

Energy Rent leverte akkurat den kjøleløsningen vi trengte for å skalere opp vår produksjon effektivt. Takket være deres mobile kjøleanlegg med frikjøling har vi kunnet oppnå både høyere produksjonsvolum og bedre fleksibilitet uten å kompromittere på energieffektivitet.

- Produksjonsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.