Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Oppdrettsanlegg på land

Prosjektfakta

750 kW mobil varmesentral
Pumper, titanveksler, og slanger
Rask respons og installasjon

Utfordringen

Et oppdrettsanlegg for smolt stod overfor en kritisk situasjon da det ble oppdaget en lekkasje i kondensatoren på deres varmepumpe, noe som truet med å redusere vannets temperatur kritisk og potensielt påvirke smoltens overlevelse og vekst. En rask og effektiv løsning var nødvendig for å sikre kontinuerlig og stabil oppvarming av vannet.

Mobilt varmeanlegg montert opp hos kunde

Løsningen

Energy Rent leverte og installerte en mobil varmesentral på 750kW, sammen med nødvendige pumper, en titanveksler og slanger for å integrere løsningen med det eksisterende varmesystemet på oppdrettsanlegget. Den mobile varmesentralen ble satt i drift umiddelbart for å gjenopprette og opprettholde den nødvendige vanntemperaturen, minimere risikoen for dyrevelferdsproblemer.

varme oppdrett

Resultatet

Med den mobile varmeløsningen opprettholdt oppdrettsanlegget optimal vanntemperatur, noe som var avgjørende for smoltens vekst og overlevelse. Løsningen bidro til å avverge en potensiell krise, og sikret at oppdrettsoperasjonene kunne fortsette uten vesentlig avbrudd eller tap.

Effektiv oppvarming oppdrett

Energy Rent sitt raske svar med en mobil varmesentral var avgjørende for å håndtere vår krisesituasjon. Deres evne til å levere og implementere løsningen så raskt sikret at vårt oppdrettsanlegg kunne fortsette å operere effektivt.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.