Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en Videregående skole

Prosjektfakta

2 x 10 000 m3/h mobile ventilasjonsenheter
50 kW integrert varmepumpe per enhet
Tilpasset kobling til eksisterende ventilasjonsnett

Utfordringen

Under rehabiliteringsarbeidet på skolen var det nødvendig å opprettholde et sunt og trygt inneklima for å beskytte helsen til arbeidere og forebygge støv- og forurensningsrelaterte problemer. Skolens eksisterende ventilasjonssystem var utilgjengelig på grunn av oppussingen, noe som krevde en effektiv midlertidig løsning.

Bilde av en Rooftop 50 maskin som er montert opp hos kunden

Løsningen

Energy Rent leverte to mobile ventilasjonsenheter, hver med en kapasitet på 10 000 m3/h og en integrert 50 kW varmepumpe. Disse enhetene ble koblet til skolens permanente ventilasjonsnett for å sikre kontinuerlig luftgjennomstrømning og adekvat oppvarming gjennom vintermånedene. Løsningen ble levert over en periode på 12 måneder, tilpasset skolens rehabiliteringstidslinje.

Produktbilde av en rt-50-rooftop-ll

Resultatet

Den mobile ventilasjonsløsningen sørget for at skolen kunne opprettholde et sunt inneklima med kontinuerlig renset og oppvarmet luft. Dette bidro til å minimere forstyrrelser i rehabiliteringsarbeidet og beskyttet både bygningens integritet og menneskenes helse. Effektiviteten i luftbehandlingen bidro også til økt arbeidstilfredshet og produktivitet blant arbeidsstyrken.

Bilde av en Rooftop 50 maskin som er montert opp hos kunden

Energy Rents mobile ventilasjonsanlegg var kritisk for å sikre et trygt og komfortabelt arbeidsmiljø under vår skoles rehabilitering. Deres løsning var både effektiv og pålitelig, noe som var avgjørende for å holde prosjektet på sporet.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.