Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en kokk som står å lager mat på ett hotell

Prosjektfakta

Utslippsfri 260kW elektrisk varmecontainer
3 x 1000 liter tappevannstanker
260kW varmeveksler
315kVA Transformator
Nødvendige slangepaker for full funksjonalitet

Utfordringen

Et internasjonalt anerkjent hotell sto overfor en stor utfordring da de skulle oppgradere sitt varmesystem. I denne perioden var det kritisk å opprettholde en stabil og pålitelig forsyning av varmt tappevann for å sikre gjestenes komfort og smidig drift, spesielt gitt hotellets høye standarder og forventninger fra internasjonale gjester.

Container varme

Løsningen

For å møte hotellets behov, leverte Energy Rent en skreddersydd løsning bestående av en utslippsfri 260kW elektrisk varmecontainer, sammen med 3 x 1000 liter tappevannstanker, en 260kW varmeveksler, og en 315kVA transformator. Dette systemet ble supplert med nødvendige slangepakker for å integrere med hotellets eksisterende infrastruktur, slik at overgangen ble sømløs og effektiv.

Produktbilde av mobil varmeveksler he 800

Resultatet

Den mobile varmesentralen sikret en kontinuerlig og effektiv distribusjon av varmt vann, noe som var essensielt for å opprettholde hotellets daglige drift og gjestenes tilfredshet. Takket være Energy Rents raske respons og teknologiske løsninger, forble hotellets tjenester upåvirket under oppgraderingen, og hotellet kunne fortsette å levere høy kvalitet på tjenester til sine gjester.

34004-tilkoblingsslange-til-km-7-cool-split

Energy Rent var en livredder da hotellet vårt trengte en umiddelbar løsning på tappevannsproblemet under en kritisk periode. Deres evne til raskt å mobilisere og installere nødvendig utstyr sikret at våre høyt verdsatte gjester fortsatt kunne nyte sitt opphold uten avbrudd. Vi setter stor pris på deres profesjonalitet og vil uten tvil vende tilbake til dem for fremtidige behov.

- Driftsdirektør ved hotellet

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.