Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde tatt ovenifra av en fotballbane

Prosjektfakta

2 stykk 1,5MW miljøvennlig varmtvannsentraler

Utfordringen

For å opprettholde spillbarhet på kunstgressbaner og komfort i bygg under kaldere måneder, var det nødvendig med en pålitelig og miljøvennlig oppvarmingsløsning. Utfordringen lå i å finne en løsning som kunne levere tilstrekkelig varme på en effektiv måte, samtidig som den opprettholdt miljøstandarder.

Fotballbane midlertidig undervarme

Løsningen

Energy Rent møtte denne utfordringen ved å leie ut to 1,5MW miljøvennlige varmtvannsentraler, designet for å gi effektiv og bærekraftig varme. Disse sentralene ble satt opp for å levere undervarme til kunstgressbaner og oppvarming for byggmasser, og sikret at både idrettsaktiviteter og byggoperasjoner kunne fortsette uhindret gjennom kaldere perioder.

Container varme

Resultatet

Med installasjonen av de to varmesentralene ble det oppnådd optimal temperaturkontroll for kunstgressbanen og byggene, noe som førte til reduserte avbrytelser og forbedret brukervennlighet. Den miljøvennlige tilnærmingen sikret også at løsningen var bærekraftig, noe som passet godt med organisasjonens miljømål.

Nærbilde tatt fra inni containeren til en mobil varmesentral brukt til oppvarming av skolebygg.

Energy Rent leverte en ypperlig varmeløsning som ikke bare møtte våre varmebehov, men også våre miljømål. Vi er svært fornøyde med hvordan de håndterte hele prosessen og resultatene det førte med seg

-Anleggs ansvarlig

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.