Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av utstyr montert opp hos oppdretts-kunde

Prosjektfakta

3000kW mobil varmesentral
Nødvendig tilleggsutstyr som pumper, titanvekslere og slanger
Effektiv integrasjon i eksisterende oppdrettsinfrastruktur

Utfordringen

Kunden stod overfor en uforutsett utfordring da varmeleveransen fra en nærliggende fabrikk brått ble avbrutt. Dette truet med å forstyrre oppdrettsprosessen av berggylt, en type leppefisk, som krever stabile temperaturer for å sikre helse og vekst.

Nærbilde tatt fra inni containeren til en mobil varmesentral brukt til oppvarming av skolebygg.

Løsningen

Energy Rent leverte raskt en 3000kW mobil varmesentral komplett med nødvendige pumper, titanvekslere og slanger for å gjenopprette den nødvendige varmetilførselen. Dette mobile varmesystemet ble integrert i oppdrettsanleggets eksisterende infrastruktur for å umiddelbart gjenoppta den nødvendige oppvarmingen av vannet.

Container varme

Resultatet

Den raske implementeringen av den mobile varmesentralen sørget for at oppdrettsprosessen kunne fortsette uten signifikante temperatursvingninger, noe som var avgjørende for fiskenes velferd og vekst. Kunden var i stand til å opprettholde produksjonsskjemaene og sikre helsen til berggylten under kritiske forhold.

Oppdrettsanlegg på land

Takket være Energy Rent sitt hurtige svar og effektive løsning, kunne vi raskt gjenopprette varmeleveransen til vårt oppdrettsanlegg. Deres mobile varmesentral var avgjørende for å sikre at vår produksjon av berggylt fortsatte uforstyrret.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.