Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av montert ventilasjonsanlegg hos forsvaret under midlertidig telt for covid 19 mottak

Prosjektfakta

Utleie av mobile ventilasjonsanlegg og varmepumper
Innvendig distribusjonsnett for optimal varmedistribusjon

Utfordringen

Under COVID-19-pandemien hadde forsvaret behov for å raskt etablere midlertidige mottaksområder for håndtering av pandemirelaterte aktiviteter. Det var kritisk å sørge for at disse teltene hadde tilstrekkelig oppvarming og ventilasjon for å opprettholde et trygt og komfortabelt miljø for både pasienter og helsepersonell.

Mobilt ventilasjonsanlegg

Løsningen

Energy Rent svarte umiddelbart på forsvarets anrop ved å levere flere store ventilasjonsanlegg og mobile varmepumper. Disse systemene ble satt opp for å effektivt kontrollere både frisklufttilførsel og temperatur i teltene. I tillegg ble det installert et innvendig distribusjonsnett for å sikre optimal fordeling av varm luft i hele mottaksområdet.

Produktbilde av ventilasjonsaggregat ac 50

Resultatet

Med de mobile ventilasjons- og varmesystemene på plass, kunne forsvaret opprettholde et sunt og kontrollert miljø i teltene. Dette var avgjørende for å sikre pasientenes og helsepersonellets velvære, samtidig som det tillot effektiv håndtering av COVID-19-tiltak. Systemene bidro til å forhindre spredning av viruset ved å opprettholde ren og filtrert luft, samtidig som de holdt temperaturen på et behagelig nivå under ulike værforhold.

Bilde av montert ventilasjonsanlegg hos forsvaret under midlertidig telt for covid 19 mottak

Energy Rents løsninger var avgjørende for opprettingen av våre midlertidige COVID-19 mottak. Deres raske respons og effektive systemer sørget for at vi kunne tilby et sikkert og komfortabelt miljø under utfordrende forhold.

- Logistikkansvarlig, Forsvaret

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.