Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Montering av midlertidig ventilasjonsanlegg til hall

Prosjektfakta

To mobile ventilasjonsanlegg med spesialbygget filterkasse
Dimensjonene på hallene: 50m x 30m x 15m
Skapelse av 50 pascal overtrykk for å beskytte sensitivt utstyr

Utfordringen

To store haller på 50m x 30m x 15m hver, som inneholdt ømfintlig elektronikk, krevde en spesifisert atmosfære for å forhindre støv og forurensninger fra å kompromittere utstyret. Det var nødvendig å skape et stabilt overtrykk og samtidig sikre at all luft som ble tilført var renset til kundens spesifikasjoner.

Mobilt ventilasjonsanlegg

Løsningen

Energy Rent tilpasset og leverte to mobile ventilasjonsanlegg med en spesialbygget filterkasse designet for å møte kundens strenge krav til luftkvalitet. Systemene ble konfigurert for å opprette og opprettholde 50 pascal overtrykk, som effektivt beskyttet den sensitive elektronikken mot eksterne forurensningskilder.

Produktbilde av mobilt ventilasjonsaggregat ac 25

Resultatet

Ved hjelp av de mobile ventilasjonsanleggene ble det opprettet et kontrollert miljø som oppfylte alle sikkerhets- og kvalitetsstandarder nødvendige for å beskytte den ømfintlige elektronikken. Overtrykk og filtreringssystemet fungerte feilfritt, noe som sikret at ingen skadelige partikler eller forurensninger påvirket hallenes innhold.

Bilde av ventilasjonsanlegg montert på tak

Energy Rents løsning for våre haller var avgjørende for å sikre integriteten til vårt elektroniske utstyr. Deres skreddersydde ventilasjonssystem med spesialfiltre oppfylte våre strenge krav og leverte enestående resultater.

- Driftsansvarlig

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.