Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av varmepumpe til byggvarme

Prosjektfakta

Mobil luft-vann varmepumpe
Integrert tank, spisslast og avansert overvåking

Utfordringen

Under rehabilitering av en bygning var det nødvendig med en varmeløsning som ikke bare kunne levere effektiv og jevn varme, men som også oppfylte strenge miljøkrav. Prosjektet krevde en løsning som kunne integreres sømløst med eksisterende bygningsinfrastruktur uten å forårsake forurensning eller høye energikostnader.

produktbilde av fossilfri varmepumpe 85

Løsningen

Energy Rent leverte en mobil luft-vann varmepumpe som var ideell for oppgaven. Dette systemet, utstyrt med en integrert tank, spisslast og avansert styrings- og overvåkingssystem, var perfekt tilpasset for å levere pålitelig og utslippsfri varme. Varmepumpen utnyttet uteluft som varmekilde, noe som gjorde den både effektiv og miljøvennlig, samtidig som den tilbød høy grad av kontroll og tilpasning til byggets spesifikke behov.

Prosjekt varme bygg

Resultatet

Den mobile luft-vann varmepumpen sikret at rehabiliteringsprosjektet hadde tilgang til kontinuerlig og effektiv varme uten å kompromittere miljømål. Den utslippsfrie naturen til løsningen bidro til å redusere byggets karbonfotavtrykk og støttet prosjektets overordnede bærekraftsmål. Effektiviteten og påliteligheten til varmepumpen resulterte i en jevn arbeidsprosess og bidro til å holde prosjektet i rute.

midlertidig-oppvarming-under-rehabilitering

Energy Rent sitt engasjement for miljøvennlige løsninger var avgjørende for vårt valg av byggvarme under rehabiliteringen. Deres mobile luft-vann varmepumpe oppfylte alle våre krav til effektivitet og bærekraft

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.