Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Fossilfri ventilasjon til midlertidig telt for mat

Prosjektfakta

50kW mobil varmepumpe med 36kW el-batteri for spisslast
Perforert air sock for jevn varme og lavt lydnivå

Utfordringen

Kunden hadde behov for en oppvarmingsløsning for et stort mattelt som både kunne levere konstant og behagelig varme, samt friskluft under krevende vinterforhold. Løsningen måtte være utslippsfri for å møte miljøkrav og sørge for et sunt inneklima for brukerne.

Bilde av montert ventilasjonsanlegg hos forsvaret under midlertidig telt for covid 19 mottak

Løsningen

Energy Rent installerte en mobil varmepumpe på 50kW utstyrt med et 36kW el-batteri for å håndtere spisslast under de kaldeste periodene. Systemet inkluderte også avansert styring for frisklufttilførsel og var distribuert inne i teltet ved hjelp av en perforert air sock. Dette sikret jevn varmedistribusjon og lavt lydnivå, optimalisert for komfort og energieffektivitet.

Mobil Chiller KM 20

Resultatet

Den mobile varmepumpeløsningen sikret at matteltet ble varmet opp på en jevn og behagelig måte gjennom hele vintersesongen, samtidig som det ble tilført friskluft for å opprettholde et sunt og behagelig inneklima. Utslippsfri teknologi og den energieffektive designen bidro til å redusere energiforbruket og miljøpåvirkningen, noe som var i tråd med kundens bærekraftsmål.

tørke betonggulv

Energy Rent leverte en utmerket løsning for vårt behov for oppvarming og friskluft til matteltet. Deres mobile varmepumpe var ikke bare effektiv, men også utslippsfri, noe som hjalp oss med å møte våre miljø- og komfortkrav.

- Koordinator

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.