Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Nærbilde tatt fra inni containeren til en mobil varmesentral brukt til oppvarming av skolebygg.

Prosjektfakta

600 kW elektrisk kjel
Komplett med pumper, ekspansjon og overvåkning

Utfordringen

En kunde trengte en pålitelig og miljøvennlig varmekilde for å oppvarme et byggprosjekt gjennom vintermånedene. Utfordringen lå i å levere en kraftig, men samtidig utslippsfri løsning som kunne møte store varmebehov uten å kompromittere miljømål.

Bilde tatt inni en mobil utslippsfri varmesentral

Løsningen

Energy Rent installerte en 600 kW elektrisk kjel som oppfyller kravene til utslippsfri drift. Denne løsningen ble valgt for sin evne til å levere høy effekt uten forurensende utslipp, og var utstyrt med nødvendig pumpe- og ekspansjonssystem samt integrert overvåkning for å sikre optimal driftssikkerhet og effektivitet.

Varmesentral som heises opp på lastebil klar for transport

Resultatet

Den elektriske varmesentralen sørget for stabil og effektiv varme til byggeprosjektet, noe som muliggjorde fortsatt arbeid på bygget selv under kalde forhold. Dette bidro til å holde prosjektet på skjema og minimerte forsinkelser samtidig som det opprettholdt en høy miljøstandard.

Container varme

Energy Rents utslippsfrie varmesentral var essensiell for å holde vårt byggeprosjekt i gang gjennom vinteren. Vi er imponerte over den pålitelige og effektive varmeproduksjonen og hvor enkelt det var å integrere systemet med våre byggeprosesser.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.