Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Vann til vann kjølemaskin hos kunde

Prosjektfakta

150kW vann til vann kjølemaskin
Supplement til eksisterende tørrkjøler

Utfordringen

Kunden sto overfor utfordringen med å kontrollere og holde ned temperaturen i sitt anlegg under sommerens varmeperioder. Deres eksisterende tørrkjøler var ikke tilstrekkelig for å håndtere toppene i varmebelastning, noe som krevde en tilleggs løsning for å forhindre overoppheting og sikre kontinuerlig drift.

Mobil Chiller KM 150

Løsningen

Energy Rent leverte og installerte en 150kW vann til vann kjølemaskin som fungerte i tandem med kundens eksisterende tørrkjøler. Denne kjølemaskinen ble spesielt valgt for sin evne til effektivt å håndtere ekstra varmebelastning på de varmeste dagene, og sikret at temperaturen i anlegget forble innenfor sikre driftsgrenser.

Produktbilde av mobil drycooler Energy Rent

Resultatet

Den installerte vann til vann kjølemaskinen tillot kunden å effektivt og pålitelig kontrollere temperaturen i sitt anlegg, spesielt under perioder med høy varmebelastning. Dette sikret at de kritiske driftsområdene forble kjølige og operasjonelle, og forhindret potensielle nedetider og relaterte kostnader som følge av overoppheting.

Slanger som kan brukes på høye temperaturer

Takket være Energy Rent's vann til vann kjølemaskin kunne vi håndtere sommerens varmetopper mer effektivt. Deres løsning bidro vesentlig til å opprettholde optimal driftstemperatur i vårt anlegg.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.