Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Varmepumpe montert opp hos kunde på taket for oppvarming av byggning

Prosjektfakta

Mobil vannbåren varmepumpe: VP 150 LV

Utfordringen

Kunden hadde behov for en pålitelig og miljøvennlig løsning for oppvarming av kontorer nær sin produksjonsfabrikk. Kravet var en løsning som kunne integreres med eksisterende infrastruktur samtidig som den reduserte energikostnadene og oppfylte bærekraftige standarder.

Varmepumpe montert på tak hos kunde

Løsningen

Energy Rent tilbød en mobil vannbåren varmepumpe VP 150 LV, som var ideell for oppgaven. Denne varmepumpen er designet for å tilby høy varmeeffektivitet og pålitelighet. Den kunne raskt tilkobles det eksisterende vannbårne varmesystemet i kontorbygningen, noe som sikret en sømløs integrasjon og effektiv varmefordeling over hele bygget.

Mobil Varmepumpe

Resultatet

Med installasjonen av vannbåren varmepumpe VP 150 LV, kunne kunden oppnå en jevn og behagelig oppvarming av kontorlokalene uten de høye energikostnadene som vanligvis er forbundet med tradisjonelle varmesystemer. Denne løsningen bidro til å redusere karbonavtrykket og støtte kundens miljømål, samtidig som den leverte en pålitelig og kontinuerlig varmekilde gjennom vintermånedene.

Varmepumpe montert på tak hos kunde

Energy Rent leverte en skreddersydd oppvarmingsløsning som ikke bare oppfylte våre behov for effektivitet og bærekraft, men også reduserte våre driftskostnader betydelig. Varmepumpen VP 150 LV var en perfekt match for vårt kontorbygg.

- Daglig leder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.