Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av gardemoen pir nord

Prosjektfakta

4,5 MW total varmekapasitet levert gjennom mobile fyrkjeler og varmeenheter
Effektiv styring av tørkeprosesser og isfri drift
2 x 1,5MW mobil varmesentral
3 x heatboy EH36

Utfordringen

Under utbyggingen av Gardermoen Pir Nord var det et kritisk behov for en pålitelig varmekilde for å fremskynde tørkeprosessen i byggefasen, samt en løsning for å holde fortauene frie for is gjennom vinteren. Utfordringen krevde en robust og fleksibel varmeløsning som kunne dekke et stort område effektivt.

Tegning, illustrasjon av Gardemoen pir nord

Løsningen

Energy Rent leverte to omganger med varmeutstyr for å møte de forskjellige fasene av prosjektet. I den første omgangen ble det levert 2 x 1,5 MW mobile varmesentraler sammen med 3 x Heatboy EH36 enheter. For den andre omgangen ble det ytterligere levert tre mobile fyrkjeler, hver på 1,5 MW, for å styrke varmekapasiteten til totalt 4,5 MW. Dette utstyret ble strategisk plassert for å maksimere effektiviteten både for tørkeprosessen inne i byggeprosjektet og for isfri drift av fortauene rundt byggeområdet.

Produktbilde av mobil fyrkjel 325kW

Resultatet

De mobile varmesentralene og fyrkjelene sikret rask og jevn tørking av byggematerialer, noe som var avgjørende for å holde byggeprosjektet i rute. Samtidig bidro varmeløsningen til å holde fortauene rundt byggeplassen isfrie, noe som forbedret sikkerheten for både arbeidere og besøkende. Løsningen sørget for kontinuerlig drift uten avbrudd på grunn av værforhold, og bidro til å effektivisere byggeprosessen under krevende vinterforhold.

Mobil Varmesentral 750kW

Takket være Energy Rent sitt fleksible og kraftige varmeutstyr kunne vi holde vårt byggeprosjekt ved Gardermoen Pir Nord i gang selv under de mest utfordrende vinterforhold. Deres løsning sikret ikke bare effektiv fremdrift i prosjektet, men også sikkerheten og tilgjengeligheten rundt byggeplassen.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.