Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Varme transport

Prosjektfakta

Mobil varmesentral HC 1000
Buffertank

Utfordringen

En kunde hadde en nylig svikt i deres egen varmemaskin og hadde et hastebehov for en erstatningsvarmemaskin. Utfordringen bestod i å finne og implementere en løsning som raskt kunne erstatte det defekte systemet.

bilde av montert midlertidig Varmepumpe til bygg

Løsningen

Energy Rent ble kontaktet for å finne en passende varmemaskin til kundens behov. Ved å plukke ut utstyr fra vår leiepark og tilpasse det til kundens spesifikke krav, kunne vi raskt tilby en skreddersydd varmeløsning. Utstyret ble grundig testet i løpet av få dager før utsendelse, for å sikre at det fungerte optimalt.

Varmesentral som heises opp på lastebil klar for transport

Resultatet

Takket være Energy Rents innsats kunne kunden få installert en erstatnings varmemaskin i rekordtid. Den skreddersydde løsningen fra Energy Rent bidro til å gjenopprette varmeforsyningen, slik at kundens drift kunne fortsette uten forsinkelser eller avbrudd. Kunden var fornøyd med den raske responsen og effektive leveringen fra Energy Rent. Vår evne til å tilpasse utstyret og sikre rask testing og utsendelse ble verdsatt av kunden i denne hastende situasjonen.

Container varme

Energy Rent hjalp oss i en presserende situasjon da vårt eget varmesystem sviktet. De leverte en skreddersydd erstatningsvarmemaskin på kort tid. Vi er svært fornøyd med deres profesjonalitet og effektivitet, og vil definitivt kontakte dem igjen ved behov for varmeløsninger.

- CEO

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.