Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av ett sykehus

Prosjektfakta

Titan plateveksler
Integrert med eksisterende varmepumpe
Forbedret varmeopptak og energieffektivitet

Utfordringen

Sentral Sykehuset i Stavanger ønsket å øke effektiviteten og kapasiteten på sitt eksisterende varmepumpeanlegg. Det var nødvendig med en løsning som kunne integreres med det eksisterende systemet uten større forstyrrelser for sykehusets drift, og som samtidig kunne levere økt varmeopptak og energieffektivitet.

Produktbilde av mobil varmeveksler he 800

Løsningen

Energy Rent leide ut en høyeffektiv titan plateveksler, som er kjent for sin robusthet og høy varmeoverføringseffektivitet. Denne plateveksleren ble integrert i det eksisterende varmepumpesystemet for å maksimere varmeopptaket. Installasjonen ble gjennomført raskt og effektivt, med minimal forstyrrelse for sykehusets daglige aktiviteter.

bilde av montert midlertidig Varmepumpe til bygg

Resultatet

Med den nye titan plateveksleren på plass, opplevde sykehuset en merkbar forbedring i varmepumpesystemets effektivitet. Dette bidro til reduserte energikostnader og forbedret miljøprestasjon, noe som er viktig i sykehusets drift og bærekraftmål. Ytelsesforbedringene har også sikret en mer stabil og pålitelig varmeforsyning til sykehusets fasiliteter.

Bilde av Energy Rent sine eksperter på byggvarme

Energy Rent sitt bidrag med den titan plateveksleren var avgjørende for å forbedre vårt varmepumpesystem. Vi er imponert over den økte effektiviteten og de reduserte driftskostnadene.

- Fasilitetsleder, Sentral Sykehuset i Stavanger

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.