Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Johan castberg FPSO

Prosjektfakta

Seks varmevekslere med en samlet kapasitet på 4600 kW

Utfordringen

Johan Castberg FPSO-prosjektet krevde spesialiserte varmevekslere for å utføre nødvendige tester av utstyret om bord før skipets driftsstart. Utfordringen bestod i å sikre tilstrekkelig varmeoverføringseffektivitet for å møte testkravene under strenge maritime forhold.

Produktbilde av varmeveksler he 400c

Løsningen

Energy Rent svarte på behovet ved å levere seks varmevekslere som til sammen kunne overføre 4600 kW varme. Disse varmevekslerne var spesifikt designet for å håndtere de robuste og varierende forholdene på et FPSO (Floating Production, Storage and Offloading) fartøy, og sikret at alle testprosedyrer kunne utføres effektivt og pålitelig.

Bilde av flere varmevekslere på verksted

Resultatet

De leverte varmevekslerne muliggjorde nøyaktig og effektiv testing av skipets systemer, noe som var avgjørende for å verifisere operativ pålitelighet før innsats. Suksessen med testene bidro til å sikre at Johan Castberg FPSO var fullt forberedt og funksjonsdyktig ved ankomst til driftsstedet, støttet av bekreftede og pålitelige systemer.

Produktbilde av varmeveksler he 400c

Takket være Energy Rent kunne vi fullføre alle nødvendige systemtester på Johan Castberg FPSO før dens operasjonelle debut. Deres tilpassede varmevekslere spilte en kritisk rolle i å sikre at alt utstyr fungerte optimalt under testforholdene.

- Prosjektingeniør

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.