Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Varmepumpe 85, produktbilde

Prosjektfakta

Mobil varmepumpe: VP85 LL
Luft til luft system installert raskt

Utfordringen

Kunden opplevde problemer med å opprettholde en behagelig temperatur i en idrettshall under høy bruk, da det eksisterende ventilasjonsanlegget ikke klarte å kjøle ned hallen effektivt. Dette skapte et behov for en rask og effektiv løsning for å forbedre komforten for brukerne av hallen.

produktbilde av fossilfri varmepumpe 85

Løsningen

Energy Rent installerte en mobil luft til luft varmepumpe VP85 LL som en midlertidig løsning for å forbedre kjølingen i hallen. Varmepumpen ble effektivt koblet til hallens eksisterende system via slanger som gikk gjennom vinduene i garasjeporten. Installasjonen ble utført og var i drift innen en halv dag, noe som raskt forbedret klimaet i hallen.

Produktbilde av luftslange 500mm

Resultatet

Den installerte mobile varmepumpen bidro effektivt til å senke temperaturen og forbedre luftkvaliteten i idrettshallen. Dette sikret en mer behagelig og innbydende atmosfære for alle brukere og støttet idrettaktivitetene uten risiko for overoppheting eller ubehag.

Montering av midlertidig ventilasjonsanlegg til hall

Takket være Energy Rents raske respons og effektive mobile varmepumpeløsning, kunne vi raskt forbedre klimakontrollen i vår idrettshall. Dette har gjort en stor forskjell for komforten til våre brukere.

- Leder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.