Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Produktbilde av flere heatboyer

Elektrisk fyrkjele – et allsidig verktøy

En mobil elektrisk fyrkjele er et verktøy med allsidige egenskaper

Våre mobile fyrkjeler kan brukes til blant annet forsyning av varmt vann til eksisterende vannbåren gulvvarme under bygging eller renovering, forsyning av varmt vann til frittstående varmevifter, forsyning av varmt vann til radiatoranlegg under bygging eller renovering eller til tørking av betongdekke.

De kan også brukes som en varmeprodusent mot frost under installasjon av gulvvarme, tørking av betong eller som nød oppvarming.

Våre små mobile enheter, fra 9kW til 36kW er ideelle til uttørking av bygg, da de har kontinuerlig temperaturregulering fra 20°C til 85°C. 

Elektrisk fyrkjel til testing av rør støpt i betongelementer

For kun kort tid siden leverte vi 5 stykk elektrisk mobil fyrkjele 22kW til et prosjekt hvor det skulle utføres testing av rør støpt inn i betongelementer.

Vi fikk mulighet til å være en del av testingen av et nytt produkt ¨VIP-elementer¨. Dette er betongelementer hvor væskeførende varmerør legges inn i elementer under produksjon.

Formålet er å skape en varmere overflate mens elementene støpes sammen på et byggested med kaldt klima. Rørene leveres samtidig varme til bygget under byggeperioden, erstatte andre midler / tidligere oppvarmingsløsninger og fungere som varmekilde gjennom hele byggets levetid!

Heatboy brukt til testing hos kunde

Rask levering

Vi har over ti års erfaring med utleie av mobil varme. Uansett behov kan vi sammen med deg finne en optimal løsning som tilfredsstiller din utfordring. Vi har dyktige kollegaer på laget, som til enhver tid kan bistå, både før, under og etter prosjektet.

Vi er til enhver tid tilgjengelige på vår vakttelefon 51 68 88 68 – hele døgnet. Du kan også kontakte oss via kontaktskjema, eller stille spørsmål på vår chat. 

Våre elektriske mobile fyrkjeler

Vi har mobile elektriske fyrkjeler i fire ulike kilowatt klasser, 9kW, 15kW, 22kW og 36kW varmekapasitet. Alle går opp til en maks temperatur på 85°C.

Enhetene har integrert sirkulasjonspumpe og ekspansjon, de har fleksible tilkoblingskabler og sikkerhetstemperaturbegrenser. Fyrkjelene er egnet både for installasjon inne og ute.

Produktbilde av varmeovn

Våre elektriske løse fyrkjeler

Vår elektrisk løs fyrkjele har en varmekapasitet på 15 til 210kW. Effekten kan her styres i 14 trinn, med stigning på 15kW for hvert trinn og har en maks temperatur på 90°C.

Våre løs fyrkjele har styring fra SD anlegg, utetemperatur kompensering og kaskadekobling av flere kjeler. Alle enhetene har integrert spenningsvakt, vannmangelsikring og vern mot fastbrente kontakter. Denne enheten er egnet for innendørs installasjoner.

Disse kan el-kjelene kan settes i egne og eller eksisterende løsninger. Vi har også tilbehør som pumper, ekspansjon slange og varmevekslere for å kunne levere en mer komplett enhet.

Elkjele 210kW

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.