Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Oversiktsbilde av bondegård

Nødkjøling – Umiddelbar levering av kjøleutstyr

Umiddelbart utstyr, klart for nødkjøling

Gradene på gradestokken stiger gradvis, og vi går mot varmere tider. Lange bukser blir gjerne byttet ut med kortere shorts og kjoler. Blomster i flere farger blomstrer på alle kanter, og friske grønnsaker nytes både rå og grillet. Varmere tider byr på mye flott, men å oppretthold kjølige rom kan være mer krevende enn normalt. Bønner og andre arbeidere som driver med dyrkning, kan blant annet ha utfordringer når ferske grønnsaker, eller blomsterløker skal lagres til rett temperatur. Ved for høye temperaturer under lagring av for eksempel poteter og gulerøtter reduserer holdbarheten på råvarene betraktelig, og risikoen for en umiddelbar stans og behovet for nødkjøling øker.

Det stilles strenge krav til hvordan grønnsaker skal lagres. Gulerøtter som skal langtidslagres, skal ligge på en temperatur på 0 grader. Uten at den lave temperaturen opprettholdes under lagringsprosessen risikeres det at gulerøttene råtner.

Bønner og gartnere som trenger kalde kjølerom for lagring, har naturligvis egne systemer for dette – men hva skjer om utstyret skulle svikte? Eller ikke klarer å yte nok? Eller at utstyret skulle trenge en planlagt drift eller service stans?

Vi i Energy Rent har god erfaring med midlertidig nedkjøling. Energy Rent har i flere prosjekter bidratt til å opprettholde kjølige lagerrom, for å tilfredsstille gradekrav for lagring. Vi har et stort lager med en bred produktkatalog av kjølesystemer for leie og vi står klare for å kunne levere rask nødkjøling, om uhell skulle inntreffe, eller om det skulle trenges nødkjøling til planlagt stans. Vårt personell har høy kompetanse på mobil nedkjøling, og er kompatible til å løse akkurat enhver utfordring med nødkjøling!

Unngå matsvinn med riktig temperatur!

En grønnsaksbonde fra Nærland kontaktet oss når han fikk utfordringer med temperaturen på kjølerommet sitt. Kompressoren i det ene kjølerommet hadde sviktet, og han fikk utfordringer med lagring av flere tonn med gulerøtter. Det hadde også vært et svært bra grønnsaksår og hadde behov for mer lagringsplass.

Gulerotbonde

Vi i Energy Rent leverte en mobil kjøleløsning, slik at grønnsaksbonden Arnt-Egil Nærland slapp å kaste flere tonn med gulerøtter. Rommet vi satte inn mobil nødkjøling ble opprinnelig ikke brukt som kjølerom, og Nærland fikk dermed enda bedre lagringsplass. Kjøleløsningen vi leverte resulterte i at Nærland fikk lagret 150 tonn gulerøtter i riktig temperatur.

Midlertidig nødkjøling levert på kort varsel

Vi har lang erfaring, god kompetanse, og et bredt utvalg av produkter og utstyr, noe som resulterer i at vi kan hjelpe på kort varsel, med en rask løsning tilpasset ditt behov. Vi er spesialister på utleie av nødkjøling, og i 2020 ble vi kontaktet av en bedrift som trengte akutt hjelp når deres komplette kjøleanlegg plutselig stanset. I underkant av to timer leverte vi et komplett kjøleanlegg, og fikk berget at mat på matlageret ikke måtte kastes.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.