Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av bavarian curling

Utleie av curling

Bavarian Curling

Utleie av curling! Se for deg en flat stein med et 30 cm langt håndtak som stikker rett opp. Den skal du sende bortover en isbane for å komme nærmest mulig et lite mål. Du spiller nå Bavarian Curling!

Se nå for deg at isbanen ligger på torget, utenfor kontoret, ved idrettshallen – eller hvor enn du ønsker. Vi driver med utleie av curling. Ta på deg curlingbuksene, og gjør deg klar for en fantastisk morsom aktivitet som passer for alle!

Hva er Bavarian Curling?

Bavarian Curling, også kjent som Ice Stock, er en sport som ligner på vanlig curling – og som spilles mest i Tyskland, Østerrike og Nord-Italia. Sporten går ut på å sende en curling-lignende stein bortover en isbane, for å komme nærmest et mål som er sendt ut først.

Sporten har blitt drevet med i flere hundre år, og etter 1950 har både Europamesterskap og Verdensmesterskap utviklet seg. Bavarian Curling har faktisk også blitt demonstrert under to vinter-OL!

Her i Norge er det Energy Rent som står for utleie av curling, med vårt Icebreaker™ konsept.

Icebreaker™ der du vil

Energy Rent kan levere 100 kvadratmeter Icebreaker™ isbane – perfekt for Bavarian Curling. De kan settes opp til å passe enhver lokasjon, monteres ferdig på en dag, og ferdig islagt på dag tre.

I tillegg til montering, opplæring til vedlikehold, og demontering når arrangementet er over – har vi selvfølgelig med 20 curlingsteiner (Ice Stock). Vi legger til rette for en kanongøy aktivitet, et perfekt markedsføringsverktøy for å skape blest rundt ditt arrangement!

Vi setter selvfølgelig også opp isbaner for vanlig skøyting – eller med sklier for fart og moro på isen. Vi kommer til stedet for å legge en detaljert og tilrettelagt plan, slik at du får det beste produktet til ditt behov.

Energy Rent følger deg fra A til Å

Vi har levert flere isbaner – alltid til avtalt tid og med stor suksess. Produktet passer for alle og bruken er enkel for alle. Vi følger deg fra A til Å! Her blir det ingen komplikasjoner, eller bekymringer med plassering, tekniske løsninger, drift og vedlikehold av det mobile kjøleanlegget. Gjennom prosjektet tilbyr vi hjelp med profilering, innholdsproduksjon og kommer med tips for strategi til sosiale medier!

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.