Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Utleie av ventilasjon og luftrensing

Utleie av ventilasjon og luftrensing

Vi i Energy Rent har kompetanse på utleie av ventilasjon og luftrensing etter dine behov.

Rense luft? Fjerne luft og partikler? Eller bare tilføre frisk luft? Vi i Energy Rent har løsningene. Uansett hva du som kunde måtte ønske står vi klare til å bistå. Visste du at våre ventilasjonsaggregater kan både tilføre varm eller kald luft? Vi har også varmepumper som har alt i en pakke. Vi kan tilby både ventilasjon, omluft og aircondition.

Godt for helsen

Så hvorfor er det viktig med god ventilasjon på for eksempel en byggeplass? Jo, fordi ventilasjonens hensikt er å fjerne forurensinger i luften som for eksempel støv, avgassinger og fukt, og tilføre en ren og frisk luft. Dette er veldig viktig for vår helse, spesielt rundt en arbeidsplass hvor mange mennesker ofte oppholder seg over lengre perioder. For dårlig og mangelfull ventilasjon kan gi en rekke helseplager. Kvaliteten på ventilasjon påvirker også din konsentrasjon, ytelse og produktivitet.

Ekspertise på filtrering

Har du problemer med for eksempel asbest kan vi kjøre med airhandler for å oppnå ønsket filtreringsgrad. Vi kan levere med de aller fleste filtergradene fra F5 til F9. Vårt utstyr for utleie av ventilasjon og luftrensing klarer til og med HEPA-filter bygget i ekstern filterkasse.

Vi står klare til å bistå med å sette opp en balansert ventilasjon, tilføye friskluft og ta kontroll på miljøet. Vårt utstyr er miljøvennlig og drives hovedsakelig av strøm og andre fossilfrie energikilder. Vi har også avfukter som sikrer et tørt inneklima for rehabilitering, nybygg og skadeutbedring.

Over- og undertrykk

Vi kan også utføre ønsket over- og undertrykk i rom med støvfritt miljø. Blant annet slik vi gjorde hos denne kunden hvor vi fikk i oppgave å skape overtrykk i to store haller beregnet for ømfintlig elektronikk. Hallene var 50m x 30m x 15m hver. Her installerte vi to mobile ventilasjonsanlegg for utleie med spesialbygget filterkasse. Disse sørget for at luften ble filtrert etter kundens ønske og behov.

Varmer vi med fossilfritt brensel

I den nye sykkelvelodromen på Sola varmer vi med fossilfritt brensel. Det er varmtvannsbatterier som sikrer null tilført fuktig luft og full varmegjenvinning ved bruk av omluft, samt filter for å sikre at støv fjernes effektivt fra innemiljøet. Andre referanser vi har er blant annet fjerning av eksos og støv på byggeplass inne i bygg, ventilasjon på skole under rehabilitering, trykktesting og trykkontroll, rensing av luft med filter og overtrykk i teknisk rom med trafo som krever støvfritt miljø.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.