Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av varmepumpe til byggvarme

Utslippsfri oppvarming på byggeplassen

Utslippsfri oppvarming på byggeplassen

Flere kommuner og offentlige institusjoner har allerede innført krav om utslippsfri oppvarming på byggeplasser. Oslo, for eksempel, har satt mål om utslippsfri oppvarming innen 2025, og byen arbeider mot en 95 % reduksjon i CO2-utslipp innen 2030. Men hvilke løsninger kan man benytte seg av for å nå disse ambisiøse målene?

Historisk sett har fossile energikilder, spesielt diesel og propan, vært de dominerende energikildene for oppvarming på byggeplasser. For å imøtekomme kravene om fossilfri oppvarming må man vende seg mot alternativer som varmepumper, vannbåren varme, elektrokjeler og hydrogen – alle mobile og effektive oppvarmingskilder.

Utleie av mobil fossilfri byggvarme
Utleie av mobil fossilfri byggvarme

Norge er fremtredende i verden på innføring av miljøkrav, og byggeplasser er intet unntak. Utslippsfri oppvarming på byggeplassen er den rette veien å gå fremtidige generasjoner. Skal vi nå målene må vi gå fra fossilfritt etter hvert helt utslippsfritt – slik at vi når klimamålene våre innen 2030 og 2050.

Nytenkende løsninger må på banen, og det er mye å sette seg inn i. Heldigvis er Energy Rent her for å hjelpe deg – se vårt store utvalg av utslippsfri oppvarming

Mobil utslippsfri oppvarming på byggplassen

En løsning med mobile varmekilder sikrer at man kommer raskt i gang med oppvarming, og at man møter kravet til høyere effekt under byggingen. Å benytte seg av disse miljøvennlige løsningene sikrer at leverandører av teknisk permanente anlegg kan holde sin garanti ved ferdigstillelse, og kan fullføre dette på egnet stadium i byggeprosessen.

Utleie av mobil fossilfri byggvarme
Utleie av mobil fossilfri byggvarme

Leie elektrokjel for utslippsfri oppvarming

Utslippsfri oppvarming – vår spisskompetanse

Energy Rent er eksperter på varmepumper. Vi leverer kjøling til alt fra isbaner og lagerfasiliteter til grønnsakshandlere og kontorer. Ukentlig arbeider vi på prosjekter der kundene har spesifikke krav til effekt, temperatur og design. Varmepumper installeres raskt og enkelt og tilbyr svært fleksible løsninger. Spesielt anbefales varmepumper som energiløsning når bygget er ferdig og i drift.

Bilde av kjølemaskin som blir transportert på en lastebil
Transport av varmepumpe

Vi har også god kompetanse på andre alternativer, som for eksempel vannbåren oppvarming. I 2018 leverte vi vannbåren varme til Greverud Torget. I over 1 år sto en enhet med 600 kw plassert i ytterkanten av byggeplassen. Gjennom gulvvarme, midlertidige konvektorer, vifter, og midlertidige rør, sørget vi for tørking og bygging av etasjer på rekordtid!

Den beste løsningen for ditt prosjekt

Energy Rent er allerede en ledende aktør i Norge innen mobile løsninger for oppvarming og kjøling på byggeplassen. Produktene i vår portefølje består av løsninger som allerede er – eller kan tilpasses – en grønn fremtid. Vi arbeider hardt for å tilpasse oss de innovative løsningene som markedet og miljøet krever.

Vi har nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med å velge det som passer best for ditt prosjekt, og kompetansen til å levere utstyret raskt og effektivt. Ta kontakt for å diskutere ditt behov når det gjelder oppvarming på byggeplassen!

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.