Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en lastebil som blir lastet med utstyr.

Varme og kjøling til testing av utstyr

Vi har lang erfaring med tester som krever varme eller kjøling

Med referansekunder som Media City Bergen og det svenske forsvaret har vi god erfaring med testing og nedkjøling. I Bergen ble vi leid inn for å teste datahallene til Media City Bergen (som blant annet huser NRK og TV2) før en permanent kjøleløsning var på plass. For det svenske forsvaret testet vi kjøling av ulike forsvarsbygg. Dette er to store oppdrag som har betydd mye for oss og som vi er stolte over.

Må du kanskje kjøre en test for din kunde? I en ventil eller kanskje i en kompressor? Da kan vi mest sannsynlig hjelpe deg slik at du får utført den testen du skal. Vi leverer nøkkelferdige løsninger til de aller fleste tester hvor enten pumper, varmeveksling, oppvarming eller kjøling er stikkordene. Energikilden som produserer vannbåren varme kan være strømgass eller bioolje.

Vi kan med andre ord teste det meste der hvor det trengs varme eller kjøling i form av væske eller luft. Vi besitter også kunnskapen til å dimensjonere og beregne i forkant. Noe som sikrer et godt og forutsigbart resultat.

Mobilt kjøleutstyr

Vi i Energy Rent har i flere år hjulpet kunder med å tilby gode og riktige utleieløsninger til testing og kjøling. Det er viktig at du som kunde vet hva som er forventet av krav til temperatur, nødvendig kjølekapasitet og nok strømkapasitet.

Enten om du ønsker å leie små kjøleenheter, større kjøleanlegg eller annet tilbehør til ditt eksisterende kjøleanlegg, så er vi behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer etter dine ønsker og krav. Vi har et omfattende og stort utvalg av utstyr.

Dyktighet og kompetanse

Energy Rent står klar til å ta imot deg med sine kvalifiserte medarbeidere. Vi bistår deg som kunde med alt fra planlegging til selve utformingen ned på detaljnivå.

Energy Ren kan tilby oppstart, service og vedlikehold. Vi kan også tilby skreddersydde service- og vedlikeholdskonsepter. Vi tilbyr også interessante finansieringsmåter som for eksempel «lei-og-kjøp» eller leie med et såkalt «buy-back»-alternativ. Enkel utleie er selvfølgelig også et alternativ vi tilbyr.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Våre dyktige ansatte ser fram til å finne en optimal løsning sammen med deg.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.