Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av sal

Vi varmer opp eller kjøler ned dine arrangementer

«The show must go on»

Alt for varmt og klamt bryllupslokale? Isende kaldt inni partyteltet dagen før din 50-årsdag? Ikke stress! Vi i Energy Rent varmer opp eller kjøler ned dine arrangementer.

Se for deg dette scenarioet: Maten er i rute, musikken er på, gjestene ankommer og stemningen er på topp. Alt går perfekt og eksakt etter planen du hadde forespeilt deg, men så plutselig kommer svetten krypende. Temperaturen i lokalet blir bare høyere og høyere. Det blir klamt. Du merker at dette påvirker den gode stemningen som var der i starten. Dette er et helt vanlig problem som enkelt kan løses med riktig kompetanse og utstyr.

DSB har laget en rettledning for å gjøre arrangement tryggere. Her tar de opp forskjellige scenarioer med tanke på å bedre sikkerheten. De nevner både utfordringer med å varme opp telt/haller med diesel og gass, samt utfordringer rent klimatisk.

«The show must go on» er et mantra mange må leve opp til, uansett hvilke uforutsigbare hindringer som måtte dukke opp på veien. Da er det greit å vite at vi i Energy Rent står klare til å bistå når du har et viktig arrangement på trappene. Vi leverer trygge og gode løsninger for oppvarming, og effektive og gode løsninger for ventilering og nedkjøling.

Skreddersyr miljøvennlige løsninger

Vi i Energy Rent varmer opp eller kjøler ned dine arrangementer, enten det er oppvarming og nedkjøling av lokaler, telt og haller. Hvert eneste år leverer vi kjøle- og varmeutstyr til en rekke forskjellige arrangementer. Alt fra store messer i haller til mindre private sammenkomster i hagetelt.

Vi har særlig fokus på miljøvennlige løsninger. For eksempel kan vi levere mobile «plug-and-play» varmepumper som har lave driftskostnader og har super rask montering. Vi har også utstyr for biodiesel og strøm.

Rask leveringstid

Vi planlegger, dimensjonerer og setter opp den perfekte løsningen til enhver anledning. Vi kan levere over de fleste sentrale områdene i landet på 1-2 dager. Så med andre ord står vi klare for å gjøre vårt beste for at ditt arrangement gjennomføres knirkefritt. Vi vet hvor viktig optimale forhold er for ditt arrangement gjennom vårt eget nøkkelferdige konsept med mobile isbaner.

Vi i Energy Rent er en solid partner som vet hvor viktig det er at man leverer det som er avtalt, til avtalt tid og pris. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere!

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.