Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en opp montert diesel kjel hos kunde

Prosjektfakta

Diesel kjel

Utfordringen

Kunden hadde en visjon om å være forberedt på uforutsette situasjoner og usikre tider ved å investere i pålitelige diesel kjel som backup. Deres primære mål var å sikre at de alltid kunne stole på tilgjengelig energiforsyning når behovet oppsto, spesielt i de mest usikre periodene og under uforutsigbare omstendigheter. Denne proaktive tilnærmingen til å sikre kontinuiteten i deres energitilførsel reflekterte deres engasjement for driftseffektivitet og evnen til å møte utfordringer med selvtillit og resiliens.

Bilde av en opp montert diesel kjel hos kunde

Løsningen

Vi leverte og monterte raskt og effektivt en pålitelige diesel kjel for kunden. Dette gjorde at de alltid hadde en sikker og pålitelig energikilde tilgjengelig i tilfelle behov. Kjelen ble installert som en backup-løsning for å sikre kontinuerlig tilgjengelig energiforsyning, spesielt i usikre tider når pålitelig strømforsyning var avgjørende for å opprettholde uavbrutt drift og møte energibehovene.

Resultatet

Resultatet var at kunden alltid hadde en pålitelig energiforsyning tilgjengelig når de trengte det mest. Deres investering i en diesel kjel som backup ikke bare ga dem den nødvendige tryggheten, men også styrket deres tillit til at deres drift ville være fullstendig uavhengig av uforutsette strømproblemer eller usikre situasjoner. Denne strategiske beslutningen om å sikre kontinuiteten i deres energiforsyning viste seg å være en verdifull investering for å opprettholde effektiviteten og påliteligheten i deres operasjoner, uansett de utfordringene de kunne møte.

Bilde av en opp montert diesel kjel hos kunde

Backup-løsningen fra Energy Rent tok belasningen av skuldrene mine, slik at jeg kunne prioritere drift.

- Produksjonssjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.