Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Produktbilde av produktet cooltranse CT

Prosjektfakta

120m³ etylen glykol

Utfordringen

Fjernvarmesentralen trengte en pålitelig leveranse av etylen glykol for å opprettholde og forbedre varmeoverføringseffektiviteten i systemet. Utfordringen lå i å skaffe og levere en stor mengde av denne kjemikalien på en effektiv og sikker måte til fjernvarmesentralen.

20002-kilfrost-cooltransplastic-barrel

Løsningen

Energy Rent leverte 120m³ etylen glykol til fjernvarmesentralen for å møte deres spesifikke behov. Glykolen ble valgt for sin evne til å redusere frysepunktet i varmesystemet, noe som er essensielt for å hindre problemer relatert til frysing og for å maksimere effektiviteten i varmeoverføring. Leveransen ble håndtert med nøye oppmerksomhet til sikkerhets- og kvalitetsstandarder for å sikre at glykolen ble integrert i systemet uten problemer.

Produktbilde av kilfrost cooltrans plus 25

Resultatet

Med den nylige leveransen av etylen glykol kunne fjernvarmesentralen forbedre sin driftseffektivitet betydelig. Denne kjemikalien bidro til å optimalisere varmeoverføringsevnen og forhindret driftsproblemer i kaldere måneder. Dette sikret en mer pålitelig og stabil varmeforsyning til de tilknyttede eiendommene.

20019-kilfrost-solfanger-glykol-215

Takket være Energy Rents effektive leveranse av etylen glykol, har vår fjernvarmesentral sett betydelige forbedringer i effektivitet og driftssikkerhet. Dette har vært kritisk for å opprettholde høy servicekvalitet gjennom vintermånedene.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.