Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde tatt av ett oppdrettsanlegg på vannet.

Prosjektfakta

Kjølemaskin 170kW
Fjernovervåkning for presis temperaturkontroll
Effektiv distribusjonssystem med 4 x 10m 2″ slangesett

Utfordringen

I oppdrettsnæringen er kontroll av vanntemperaturen avgjørende for helsen og veksten til fisk som berggylt. Kunden stod overfor utfordringer med å holde vannet på en konsekvent lav temperatur, noe som er nødvendig for optimal oppdrett av denne arten.

Produktbilde kjølemaskin 170kW

Løsningen

Energy Rent leverte en 170kW luftkjølt isvannsmaskin, utstyrt med fjernovervåkning, for å gi presis og pålitelig kjøling av prosessvannet. Maskinen ble koblet til oppdrettssystemet via 4 x 10m 2″ slangesett, noe som sikret effektiv distribusjon av det kjølte vannet til de forskjellige bassengene hvor berggylten holdes.

Bilde av ett landbasert oppdrettsannlegg.

Resultatet

Den installerte kjøleløsningen muliggjorde kontinuerlig og jevn regulering av vannets temperatur, noe som var avgjørende for å støtte sunn vekst og utvikling av berggylt. Fjernovervåkningsteknologien tillot for presis temperaturstyring og rask respons ved eventuelle avvik, noe som sikret optimal drift og minimal risiko for temperaturrelaterte problemer.

Oppdrett

Med løsningen fra Energy Rent har vi kunnet opprettholde den ideelle vanntemperaturen for vår produksjon av berggylt. Deres isvannsmaskin og fjernovervåkningssystem har vært avgjørende for vår suksess.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.